En reporter tar kort på polisavspärrningar.
Lassalyckan i Ulricehamn. Foto: Jenny Hellström/Sveriges Radio
ULRICEHAMN

Motionär: Hädanefter går jag inte ensam

1:22 min

Systrarna Madelene och Marie Fransson känner i dag en olustig känsla när de går i spåren vid Lassalyckan. "Vi skulle inte gå här ensamma".

– Det är klart att man känner en olustig känsla, och vi pratade om att man inte kommer gå här ensam just nu och framöver, säger Marie Fransson.

I går kväll hittades en kvinna i 60-årsåldern död i 10-kilometersspåret vid Lassalyckan i Ulricehamn. Enligt Lena Matthijs, polisområdeschef i Älvsborg misstänker de på grund av omständigheterna mord alternativt dråp. I spåren går systrarna Madelene och Marie Fransson och nyheten kom som en chock 

– På just den här sträckan är det inte jättemycket folk som går, men jag vill inte gå själv här längre. Det är fruktansvärt olustigt, och jag blev chockad när jag läste detta i morse. Hädanefter går jag inte själv i spåren, säger Madelene Fransson.

Relaterat

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista