Blåljus
Foto: Johan Nilsson/TT
LÄNGHEM

Polisen stängde ned ungdomsfest i bygdegård

Två personer, en 16-årig tjej och en 22-årig kille, misstänks för narkotikabrott i samband med att polisen stängde ned en fest strax utanför Länghem inatt.

Festen hölls i en bygdegård strax utanför Länghem. Vid 02-tiden fick polisen ett samtal från de som arrangerat festen om att den urartat då objudna gäster dykt upp.

– Totalt hörde jag att det ska ha varit hundra personer där, men jag vet inte hur många riktigt som var där när vi kom dit, säger Kristian Boo, polisen i Borås.

Polisen kontrollerade ett antal personer på plats och det resulterade i att man fann någon form av narkotika på en 22-årig kille. Han ska också ha varit påverkad av både narkotika och alkohol och togs med av polisen för tillnyktring.

En 16-årig tjej kontrollerades också, även hon visade tecken på narkotikapåverkan men kördes hem till föräldrarna under natten.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista