Mycket lugnt nyår i Sjuhärad

Nyårsfirandet har gått mycket lugnt tillväga i Sjuhäradsbygden. Inga trafikolyckor och inga större brändr. Även ordningen på krogarna var helt utan anmärkning.

Nyårsaftonskvällen och natten i Sjuhäradsbygden har resulterat i totalt 12 misshandelsfall, två kvinnofridsbrott och 16 omhändertagna berusade. Två är anhållna och det är de två som är misstänkta för kvinnofridsbrott.

På krogarna runt om i Sjuhärad har det varit lugnt och polisen betecknar därför nyårsfirandet som mycket lugnt i Sjuhäradsbygden.

Även Räddningstjänsten i Borås har haft en lugn kväll och natt. Ett automatlarm hade man i natt till Studentkåren där en rökmaskin utlöst brandlarmet mellan två och tre.

Två mindre containerbränder en på Sjöbo i går kväll och en på Tullen vid etttiden i natt är allt vilket av räddningstjänsten betecknas som en lugn natt.

Räddningstjänsten i Mark rapporterar också om en helt lugn kväll och natt. Det enda tillbudet var en mindre brand vid ett bollplank vid Strömskolan i Kinna.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".