Sjuhäradssportens söndagsresultat

I ishockeyns div. 1 vann Borås HC borta mot Troja/Ljungby med 3-1. Avståndet är fortfarande 7 poäng till Pantern på play-off-plats med 5 omgångar kvar. I div. 2 vann Nittorp mot Mölndal med 7-2 och säkrade i praktiken en kvalplats mot div. 1. Ulricehman spelade 4-4 mot Göteborgs IK och är under kvalstrecket.

Sätila/Borås damer är klara för kval till elitserien i basket efter seger med 74-60 mot Karlstad. Kvalet börjar om en månad. I herrettan befäste Borås/Marbo sin topplats efter vinst, 96-88 borta mot Sanda.

I innebandyns div. 2 låg Tygriket under med 6-9 mot Pixbo/Wallenstam men vände till seger med 10-9 efter förlängning. Peter Kristensson blev matchhjälte.

Nasri Poteh från Ymer blev svensk juniormästare i boxning i 75-kilosklassen. Nasri blev också utsedd till JSM:s bäste boxare.

Hanna Falk från Ulricehamn blev bästa svenska vid juniorlandskampen på skidor i Finland, näre hon blev 6:a. Hon var ocksdå med i det svenska lag som kom tvåa i stafetten.

Marcus Sarstrand vann finalen i elitklassen i Porsche Tennis Cup i Borås genom att slå klubbkamraten i Sandared Johan Zettergren med 2-1 i set. På annan plats här på hemsidan kan du lyssna till de båda finalisternas berättelse om den utbredda dopingen inom elittennisen.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".