Sexlekar på Dalsjöfors slakteri

Sexlekar med könsdelar från slaktade djur har ägt rum på slakteriet i Dalsjöfors. Bilderna cirkulerar just nu på internet. Ledningen för slakteriet är mycket upprörd.

Bilderna som tagits inne på Dalsjöfors slaktereiet och som nu cirkulerar på internet visar hur ett antal personer poserar nakna och i olika samlagsställningar leker med de slaktade djurens könsorgan. På flera bilder ligger killar nakna och badar i olika köttvagnar. Andra bilder visar hur de låtsas ha oralsex med de slaktade djurdelarna.
Per-Åke Larsson, vd på slakteriet, fick reda på att bilderna fanns genom ett e-brev till företaget i fredags. Då visste han fortfarande inte att bilderna också ligger ute på internet. Det det vet han nu och han är mycket upprörd för att någon förstör slakteriets rykte. Han vet inte om det är en medveten attack mot slakteriet eller en barnslig lek. Klart är att Per-Åke Larsson kommer att polisanmäla det som har hänt.
Hur det ska gå till att få bort bilderna från nätet, om det alls går, det har han ingen aning om. Han känner igen personerna på bilderna, det är ungdomar som städade på slakeriet fram till för något år sedan, innan företaget gjorde om organisationen och lade ut städningen på ett städföretag.