Sjuhäradssporten sammanfattar

FÄLTTÄVLAN Victoria Carlerbäck från Borås på hästen Ballys Geronimo gjorde en av de bästa svenska insatserna på många år när klassiska fälttävlan i engelska Badminton reds i helgen. Victoria kom 12:a och är nu VM-kvalificerad för säsongens VM

RALLYCROSS Lasse Larsson, Skene MS, kom på en fin andraplats i A-finalen när säsongens första EM-deltävling avgjordes i Portugal. Kenneth Hansen vann. Mikael Jernberg, också Skene, kom sist i B-finalen.

FOTBOLL Norrby förlorade i div. 1 Södra i fotboll i Malmö mot Bunkeflo. Bunkeflo ledde med 2-0, Rares Botha reducerade och Norrby kvitterade också i slutet. Trodde alla. Men målet dömdes bort för offside, men Norrby gjorde trots förlusten en klart godkänd match. I div. 2 Västra vann Skene hemma mot Varbergs BoIS med 2-0 och hänger på i toppstriden. Hector Svensson och Oscar Johansson gjorde målen.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista