Grillad marulk med tomat-, dill- och getostsallad

I Meny vecka 46 2006

4 port

4 kotletter marulk à 200 g, eller piggvar
4 msk olivolja
salt och peppar

Sallad:
350 g gula och röda cocktailtomater
10 salladslökar
1 dl hackad dill
salt och peppar
100 g getost

Börja med salladen. Dela tomaterna och blanda med finskuren lök, dill och 2 msk olja i en bunke. Salta och peppra. Fördela salladen på 4 tallrikar och smula över osten. Pensla fisken med resten av oljan, salta och peppra. Grilla eller stek fisken ca 3 minuter på varje sida. Servera marulken med salladen och nykokt potatis.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".