Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på https://kundo.se/org/sverigesradio/
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.

Cowboymat

En riktig klassiker. Enkelt, men oh så gott!

2 pkt bacon
2 burkar vita bönor i tomatsås

Dela varje baconskiva i några delar. Stek till önskad knaprighet. Värm bönorna i en kastrull. Servera.

Källa: Buffé, Elisabeth Johansson, Prisma

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".