Meny vecka 15

Menys gästkock, årets kock, Tom Sjöstedt bjuder i dag på krämig jordärtskocksoppa med chorizo, rödlök och dill. På menyn står också blåsfisk - en dödligt giftig delikatess. Vi besöker en restaurang i Tokyo där blåsfisk serveras. Rätt tillagad är den riktigt god enligt Menys reporter Jon Tunkvist. Lakrits, den goda och användbara roten, får vi också lära oss mer om. Elisabet Johansson, konditor och kokboksförfattare, har gett ut en hel bok med lakritsrecept. Du möter henne i Meny. Det är dessutom premiär för Menys vinklubb med dryckesexperterna  Mikael Mölstad och Karsten Thurfjell. Programledare Sven Ekberg.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista