Bondomelett

I Meny vecka 7 2003. Henrik Håkansson, Årets Kock 1997:
-5 små port 4 kokta potatisar 2 tomater 2 schalottenlökar 1 salladslök eller 2 msk finskuren gräslök 100 g hushållsost 50 g tärnad bacon 5 ägg 1 dl mjölk ½ tsk salt 1 krm svartpeppar Skär potatis och tomater i grova bitar. Skala och skiva schalottenlöken. Skär salladslöken i tunna skivor. Tärna osten. Lägg alla ingredienserna samt baconet i smorda ugnssäkra formar. Vispa ihop ägg, mjölk, salt och svartpeppar och häll det över. Grädda omeletten i 175° 20-25 minuter.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".