Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på https://kundo.se/org/sverigesradio/
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.

Rugguggla

Publicerat torsdag 23 oktober 2008 kl 10.16

I Meny vecka 43 2008

4 port

2 pkt blodpudding (eller rullar)
1 morot
1 palsternacka
1 äpple
1 gul lök
1 vitlöksklyfta
2 tsk oregano
smör
salt

Skala och tärna grönsakerna och äpplet. Skala och hacka löken. Blanda dem och bryn dem hastigt i smör. Pressa i vitlöksklyftan och strö över oregano. Krydda med ½ tsk salt. Skiva och stek blodpuddingen i smör. Servera blodpuddingen med grönsaksröran och rårörda lingon.

Ur boken:
Hela Sveriges Husman

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".