Jordgubbssalsa till grillad kyckling eller lax

I Meny vecka 24 2003 - Karin Fransson
1 slanggurka, lättskalad och skuren i fina tärningar 1 färsk sommarlök, "knipplök" 250 g färska ej för mogna jordgubbar, skuren i mindre tärningar 200 g cocktailtomater i mindre bitar 3 kvistar basilika, bara bladen, strimlade 2 kvistar mynta, bara bladen, strimlade 3-4 msk äppelcidervinäger ½ msk flytande honung eller 1 msk fläderblomskoncentrat 6 msk olja, gärna god oliv och solrosolja blandad salt och svartpeppar Blanda ihop honung vinäger, salt och peppar. Rör sedan ner oljan och sist det hackade, låt marinera en stund.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".