Agneta Falk

Stångkorv special

Agneta Falk
Menys gästkock november 2002

4 stångkorvar
2 gula lökar
8 kokta potatisar
2 msk smör
3 msk mejram
1 msk timjan
5 stänk röd Tabasco
salt, nymald vitpeppar

Skär potatisen i små fyrkanter. (Det finns färdigtärnad djupfryst potatis, som går utmärkt att använda). Ta bort skinnet på korvarna. Bryn nu löken och potatisen tillsammans med smöret. Blanda försiktigt ner korvinnehållet och låt blandningen brynas. Krydda. Servera med stekta ägg, inlagda skivade rödbetor samt någon god stark och söt senap t.ex. Västervikssenap.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".