Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på https://kundo.se/org/sverigesradio/
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.

Grön currykyckling

Publicerat torsdag 1 januari 2004 kl 15.54

Magnus Johansson
Menys Gästkock januari 2004

600 g strimlat kycklingkött
100 g paksoi i bitar
50 g champinjoner, skivade
3 schalottenlökar, strimlade
5 dl kokos mjölk
2 msk gröncurrypasta
1 tsk riven ingefära
1 chilifrukt, finhackad
1 vitlök, hackad limeblad och citrongräs salt och peppar
Bryn kycklingen i lite olja. Tillsätt grönsakerna och fräs mjuka. Blanda i ingefäran och curryn. Häll över kokosmjölken och tillsätt limeblad och citrongräset. Smaka av med salt och peppar. Servera med råris, nudlar eller bara ett gott bröd att doppa med.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".