Apelsin- och hickorymarinerade champinjoner

I Meny vecka 37 2003
1 kg champinjoner Dressing: 1 kruka färsk koriander rivet skal av 1 apelsin 1 tsk hickory liquid smoke 2 msk star gin ¼ röd chilipepparfrukt med kärnorna urtagna 2 pressade vitlöksklyftor 1 msk honung 1 tsk salt 1 dl soya 1 dl balsamvinäger 2 dl olivolja Kan användas som tillbehör till stekt kött eller på en vegetarisk buffé. Hacka koriandern och chilipepparfrukten. Blanda det med övriga ingredienser till dressingen. Skiva champinjonerna och slå dressingen över. Lägg över plastfilm eller ett lock och ställ in i kylskåpet. Låt det stå över natten. Ställ fram på bordet. Agneta Kjellström
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".