Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på https://kundo.se/org/sverigesradio/
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.

Lagom till advent: Vit honungsglögg

Det här behöver du:
2 liter torrt vitt vin
6 kanelstänger
4 msk kardemummakärnor
2 msk hela nejlikor
3 färska citroner
8 dl honung
6 dl torr sherry

Tillbehör:
Russin och sötmandel

Gör så här: 
Blanda hälften av vinet med kryddor och honung. Värm försiktigt (det får inte koka). Låt kallna och ställ sedan i kylskåpet att dra cirka ett dygn. Sila ifrån kryddorna och häll i resterande vin och sherry. Häll upp på karaff och servera kall eller med sötmandel och russin i olika färger.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".