1 av 2
2 av 2
Broskrängor. Foto: Agneta Gustavsson
24 februari 2011

Vegetariskt!

I veckans Meny har Karin Fransson tagit plats i det gröna och vegetariska köket. Hon bjuder bl a på selleribiffar med rostad mandel, vegetarisk kalops med vinägerbetor och en päronkaka med hackad mörk choklad.




Håkan Larsson gör sportlovsmat -Wraps med chilifräst kyckling och rödgrön salsa. Mat som man kan ta med ut i backen, skidspåret eller på skridskoturen.

Är ni nyfikna på hur man tillagar broskrängor (?) så får ni tips på det också. Dessutom får vi veta vad astronauterna äter under sina resor ute i rymden.

Relaterat

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".