Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på https://kundo.se/org/sverigesradio/
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.

Nisses tips på läsning om vad vi äter och hur det påverkar våra kroppar:

Publicerat torsdag 7 juni 2012 kl 01.00

  
Böcker:

Hjärnkoll på maten/Martin Ingvar och Gunilla Eldh

The Queen of Fats/Susan Allport                     

Fettguiden/Fredrik Paulun

Omega-3-revolutionen/Olle Haglund

Allt om Omega-3/Tom Salden

Gryning över Kalahri/Lasse Berg

Skymningssång över Kalahari/Lasse Berg

  
Internet:

Söka allmänt på Sugar addiction, Brain food, Trans fats and the Brain via sökmotor.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".