Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på https://kundo.se/org/sverigesradio/
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.

Godaste Guacemolen

Publicerat torsdag 14 juni 2012 kl 01.00
Godaste Guacemolen. Foto: Fia Gulliksson.
  • 3-4 ekologiska avocado
  • 1 citron, cest och saft
  • 1 tsk örtsalt Herbamare
  • ½ tsk spiskummin
  • ½ krm caynnepeppar
  • ½ röd lök, finhackad
  • 1 vitlöksklyfta
  • 3 tomater finhackade
  • 1 msk hackad färsk koriander

Dela avokadon på mitten och ta ur kärnan. Gröp ur avokadon och mosa avokadon i en skål med övriga ingredienser. Smaka av och servera till Världens godaste chili.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".