Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på https://kundo.se/org/sverigesradio/
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.

Anns dryckestips

Publicerat torsdag 14 mars 2013 kl 12.50

Roséviner till fest och påsk

2012 Marlbourugh Estate Reserve Savuvignon Blanc Rosé Nya Zeeland, nr 6026, 89:-

2012, Stoneleigh, Pinot Noir, Nya Zeeland nr 6435 99:-

 

Påsköl

2013 Pumpviken påsköl, Nynäshamn, 500 ml Nr 1330 29,80

Oppigårds Easter Ale, Hedemora, 500 ml Nr 1345 26,50

 

Cava

Anna de Codorníu Brut,  nr 7369, 89,00 kr

 

Rött

2009 Synthesi, Aglianico del Vulture, Italien, Basilicata, nr 2314, 109:- 

2011, Cono Sur Bicicleta Pinot Noir, Nya Zeeland, Marlborough, nr 6560, 229:, box

 

Vitt

2012, Two Tracks Sauvignon Blanc, Nya Zeeland, Marlborough, nr 6192, 169:-

 

Glutenfritt öl

Zatec Gluten Free Beer, ljus lager, Tjeckien, nr 1550, 330 ml, 16,90

Alkoholfri äppelmust

Kiviks Årets skörd Gravenstein, Sverige, nr 91155, 750 ml, 39:-

Maglehem n:o 4, Sverige, nr 90449, 630ml, 48:-

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".