Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på https://kundo.se/org/sverigesradio/
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.

Rolfs ägglikör

  • 37 cl vodka
  • 5 äggulor
  • 250 g florsocker
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 4 dl vispgrädde

Vispa ägg, florsocker och vaniljsocker.
Vispa grädden lätt.
Blanda ihop alla ingredienser i en flaska.
Lämna en del av flaskan ofylld. 
Skakas före servering.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".