Gör tostada

Recept:Creamy lobster tostada

Hummer, majonnäs, chili – ni fattar ju.

4 tostadas

1 färsk poblanochili (eller 1 spets-

paprika och 1 vanlig färsk chili)

4 vitlökslyftor

3 msk majonnäs

salt

1 hel kokt hummer

4 majstortillas, s 12

1/2 sats pico de gallo, s 26

Rosta poblanochilin/spetspaprikan tillsammans med den oskalade vitlöken. Skinnet ska vara svart. Skala dem och mixa med majonnäs. Smaka av med salt och blanda med hummerköttet. Fritera en hel majstortilla och låt rinna av på ett papper. Lägg på en sked salsa och lite hummerblandning och ät.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".