Kaninleverpastej.
1 av 2
Kaninleverpastej. Foto: Nina Frogneborn
Kaninuppfödaren Pia Ohnell och kocken Torbjörn Lagmark.
2 av 2
Kaninuppfödaren Pia Ohnell och kocken Torbjörn Lagmark. Foto: Nina Frogneborn

Torbjörn Lagmarks kaninleverpastej

400 g kaninlever
1 liten gul lök
1/4 morot
130 g smör
salt och valfria kryddor

Hacka löken fint och riv moroten.

Stek i smör tillsammans med levern.

Levern ska vara lite rå i kärnan.

Salta och krydda med valfri smaksättning – vitlök, örter eller grönpeppar i lag är gott.

Låt det stekta svalna.

Mixa i matberedare tillsamman med smöret.

Ät på rostat bröd.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".