Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på https://kundo.se/org/sverigesradio/
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.

Torbjörn Lagmarks kaninleverpastej

Publicerat måndag 15 februari 2016 kl 10.20
Kaninleverpastej.
1 av 2
Kaninleverpastej. Foto: Nina Frogneborn
Kaninuppfödaren Pia Ohnell och kocken Torbjörn Lagmark.
2 av 2
Kaninuppfödaren Pia Ohnell och kocken Torbjörn Lagmark. Foto: Nina Frogneborn

400 g kaninlever
1 liten gul lök
1/4 morot
130 g smör
salt och valfria kryddor

Hacka löken fint och riv moroten.

Stek i smör tillsammans med levern.

Levern ska vara lite rå i kärnan.

Salta och krydda med valfri smaksättning – vitlök, örter eller grönpeppar i lag är gott.

Låt det stekta svalna.

Mixa i matberedare tillsamman med smöret.

Ät på rostat bröd.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".