Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på https://kundo.se/org/sverigesradio/
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.

Sallad med sjögräs

Sallad med sjögräs.
Sallad med sjögräs. Foto: Tomas Tengby

bladspenat
körsbärstomater, halverade
äpple, i bitar
5–10 g wakame (sjögräs)

Lägg sjögräset i blöt cirka 10 minuter. Krama ur vattnet.

Blanda med övriga ingredienser. Anpassa mängderna efter smak.

Smaksätt med olja och vinäger.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".