Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på https://kundo.se/org/sverigesradio/
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.

Ris med gröna sojabönor

Publicerat tisdag 15 mars 2016 kl 11.36
Ris med gröna sojabönor.
Ris med gröna sojabönor. Foto: Tomas Tengby

250 g tinade gröna sojabönor
2 1/2 dl ris
1/2 tsk salt
5 dl vatten

Koka ris och sojabönor i saltat vatten så som du kokar ris.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".