Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på https://kundo.se/org/sverigesradio/
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.

Morots- och palsternacksfräs

Publicerat tisdag 15 mars 2016 kl 11.37
Morots- och palsternacksfräs.
Morots- och palsternacksfräs. Foto: Tomas Tengby

3 palsternackor
2 morötter
matolja
chili
2 msk sojasås
2 msk socker
2 msk vitt vin
1 tsk sesamolja
2 msk sesamfrön

Skär palsternacka och morot i tunna strimlor.

Hetta upp olja och chili i en stekpanna och fräs grönsakerna.

När grönsakerna är nästan genomstekta, smaka av med sojasås, socker och vitt vin. Tillsätt sesamolja och sesamfrön mot slutet.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".