Nytt kvinnoöverfalll i Limhamn

På tisdagskvällen blev ännu en kvinna överfallen i Limhamn. Det hände vid 21-tiden i korsningen Geijersgatan/Västanväg. Polisen söker nu efter en man i 20-40 årsåldern som är omkring 180 centimeter lång.

Kvinnan som är i 40-årsåldern var ute och rastade sin hund när den okände gärningsmannen gick till attack. Han attackerade henne med ett knytnävsslag i ansiktet och slog henne i benet med ett blänkande föremål.

– När han var en halvmeter ifrån henne gjorde han en hastig rörelse mot henne. Hon såg ett blankt föremål och kände att det gjorde ont på benet, säger Stina Karlgrund, kriminalkommissarie på malmöpolisen.

Den chockade kvinnan har nu kommit hem efter omplåstring på universitetssjukhuset MAS. Händelsen rubriceras som grov misshandel och polisen söker nu efter en man i 20-40 årsåldern som är omkring 180 centimeter lång.

För mindre än en månad sen blev en annan kvinna knivstucken i magen när hon var ute och rastade sin hund i Sibbarp. Polisen har inte gripit någon gärningsman för det dådet, men är försiktiga med att dra paralleller mellan händelserna.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista