Inga konserter på Olympia

HIF:s ekonomiska kris får konsekvenser. Evenemanget som skulle etablera Olympia som konsertarena ska flyttas eller ställas in.
- Vi skulle ha betalat en hög hyra för att ha konserten på Olympia och det är mycket pengar som står på spel så vi vågar inte med tanke på HIF:s ekonomiska kris, säger Martin Olsson, konsertens arrangör. HIF får nu klara sig utan det ekonomiska tillskott som konserten hade inneburit. Konserten var början till HIF:s försök att hitta ytterligare användningsområden för Olympia. Bokade artister är bland annat Brandsta city släckers, Freestyle och Linda Lampenius. - Det är tråkigt eftersom det var första försöket till att genomföra en konsert på Olympia. Nu kommer vi i stället arbeta med att arrangera en första konsert 2004 i stället, säger Kjell Jakobsson som är HIF:s operative chef. Arrangören letar i dag efter ett annat ställe att ha konserten på, men om inget lämpligt hittas så ställs den in.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".