Ingen Efter Arbetet

Det blir ingen utgivning av den planerade veckotidningen "Efter Arbetet" i höst. Intresset från allmänheten var helt enkelt för lågt.
- Vi har 3000 prenumeranter, det borde räcka. Men problemet är att vi inte fått tag i tillräckligt mycket riskkapital, säger Bo Bernhardsson, tidningen Arbetets tidigare chefredaktör som sitter i ledningen för Efter Arbetet En ny papperstidning med vänsterröst skulle till hösten fylla tomrummet efter tidningen Arbetet som gick i konkurs hösten 2000. I februari skickade tidningens ledning med Bo Bernhardsson i spetsen ut en förfrågan till Arbetets tidigare prenumeranter om att teckna aktier i det nya tidningsprojektet. Planerna på en pappersversion av nättidningen "Efter Arbetet" läggs nu alltså på is. - Vi kommer försöka igen, och tillsvidare kommer nättidningen fortsätta, säger Bo Bernharsson.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".