Brevlåda glömd i Trelleborg

Nu har Posten i Trelleborg glömt att tömma ytterligare en brevlåda. Förra veckan upptäcktes att en låda i Smygehamn inte tömts på två månader. Nu är det en i Östra industriområdet i Trelleborg som inte blivit tömd under en vecka.
De ansvariga på Posten i Trelleborg skyller problemen på en omorganisation som nyligen genomförts. Den innebär bland annat att körschemat lagts om, vilket lett till att personalen missat brevlådor. - Det handlar om ett olycksfall i arbetet och det är förstås pinsamt. Det här får inte inträffa men beror på att transportplaneringen gjorts om och det är ett kompliceras arbete. I de nya rundorna har lådor trillat mellan stolarna, säger Ann-Christin Öhlin, serviceområdeschef till P4 Radio Malmöhus. Posten kommer att ersätta de kunder som eventuellt fått några merkostnader beroende på att deras post inte kommit fram eller blivit skickad.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".