Trelleborg

Misshandlad minns inget av mordförsök

Det finns fortfarande flera frågetecken kring vad som hänt den man som hittades svårt skadad i centrala Trelleborg i helgen. Polisen misstänker att mannen utsatts för ett mordförsök.

Det var på söndagsförmiddagen som mannen hittades med med svåra skador i huvudet och på armarna i en lägenhet i centrala Trelleborg. Polisen tror att det varit en fest på platsen, men vad som sedan hänt har inte gått att reda ut.

– Mannen är ju hörd en gång och kan inte lämna några förklaringar. Han minns inte, säger kommissarie Tennie Ericsson på polisen i Trelleborg.

Polisen tror att mannen blivit misshandlad. Han är svårt skadad, men det är inte någon fara för hans liv. Ett par personer har redan hörts och fler ska förhöras.

– Ja, vi ska ha fatt i ett par personer till som är namngivna, säger Tennie Ericsson.  

Just nu pågår en teknisk undersökning i lägenheten och polisen vill också få in uppgiften om en röd Volvo som ska ha funnits i närheten av huset på söndagsmorgonen. Tennie Ericsson är trots många oklarheter i fallet optimistisk.  

– Vi har nog gått hopp om att få en förklaring till det här, säger Tennie Ericsson.

Relaterat

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".