Malmö

Knivskadad greps efter stort bråk

Uppdaterad 21:25
Ett bråk med 20-40 personer inblandade bröt på söndagskvällen ut i en fastighet på Marietorps Allé i Malmö. Två personer är gripna för misshandel, varav en har knivskurits och förts till sjukhus.

Enligt vakthavande polisbefäl ska det röra sig om ett släktbråk som spårat ur.

– Det var 20-40 personer inblandade, och de har varit bråk både i en lägenhet, i trapphuset och utanför byggnaden, säger Hans Nilsson, vakthavande befäl vid Skånepolisen. 

Polisen larmades 20.37 om bråk och eventuell skottlossning och skickade ett tiotal poliser till adressen. Strax efter klockan 21 hade man fått läget under kontroll.

– Det har troligtvis inte förekommit någon skottlossning. Men vissa var beväpnade med basebollträn och om man slår med dem på lägenheternas ståldörrar så kan det nog bli mycket kraftiga smällar i trapphuset, säger Hans Nilsson.

Två personer har gripits för misshandel. En person greps i lägenheten och en i bil som lämnat adressen. 

En av de gripna har blivit knivskuren och förts med ambulans till sjukhus. Personen ska dock inte ha fått livshotande skador, enligt polisen.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".