Spikbomb i lägenhet

En spikbomb hittades sent igårkväll i en lägenhet i Helsingborg. I samma lägenhet grep polisen tidigare en man som vid gripandet knivskar tre poliser.
Det var sent på eftermiddagen som polisen fick ett larm från en person som hörde konstiga ljud inifrån grannlägenheten. När polisen kom till platsen uppträdde mannen mycket hotfullt. En piketstyrka från Malmö kallades in och när poliserna tog sig in i lägenheten hotades de av mannen som bar en yxa och ett svärdliknande föremål. - Mannen knivskar därefter tre poliser. Två fick lättare skador i ansiktet medan den tredje fick värre knivhugg i ansiktet, säger Charly Nilsson, informationsansvarig på polisen i Nordvästskåne. Senare under kvällen fick polisen information om att det fanns en bomb i mannens lägenhet. När de åkte tillbaka dit hittade de en så kallad spikbomb. På torsdagsmorgonen var polisen väldigt förtegen var gäller bomben.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista