Mordhäktning bakom stänga dörrar

I dag häktades den 22-årige Malmöbo som är misstänkt för mordet på en 18-årig kvinna i Malmö. Men åklagare Mats Svensson var förtegen med vilken bevisning som finns mot den misstänkte mannen. Häktningsförhandlingarna mot den nu misstänkte 22-åringen hölls bakom stängda dörrar och den misstänktes advokat är nu belagd med yppandeförbud, eftersom åklagaren befarar att utredningen kan störas om bevis kommer ut.

22-åringen häktades på sannolika skäl misstänkt för mordet på den 18-åriga kvinnan och för brott mot griftefriden. Sannolika skäl är den starkare graden av misstanke. 22-åringen greps och anhölls i måndags för mordet på den 18-åriga kvinna vars kranium hittades i Bokskogen i oktober. Mannen har hela tiden nekat till brott. Gripandet skedde på Kumlaanstalten där mannen avtjänar ett fyraårigt fängelsestraff för ett taxirån.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista