INNEBANDY

FCH vann i utklassningsstil

2:40 min

FC Helsingborg var totalt överlägsna mot Mullsjö som krossades med 11-2. Och FCH avancerar nu i superligatabellen till sjätte plats.

FCH startade matchen på bästa sätt och tog en tidig ledning genom Markus Gullstrands mål i powerplay. Gästerna hängde med hygligt i början av första perioden innan hemmalaget växlade upp och hade ledningen med 3-1 efter första perioden.

I den andra perioden fullkomligt exploderade FCH och spelade bländande innebandy och ett flertal av målen var riktiga godbitar när laget gick ifrån till 8-2.

I tredje akten fortsatte FCH att spela på istället för att slå av på takten. Unge nyförvärvet Jacob Eliasson fick göra debut och fick mycket speltid precis som flera andra unga spelare som alla gjorde en bra insats.

Viktigt inför slutspelet är att FCH gör mål i samtliga powerplay, 3 stycken, och att flera av avlastningsspelarna kliver fram och visar att hela laget har lyft sig en klass jämfört med slutspelet förra året.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista