Även polisens andra sökhund markerade

I dag har polisens tekniker fortsatt sina undersökningar av den sommarstuga som tillhört den 52-årige man som misstänks för mordet på Hörbyflickan Helén Nilsson. Och stugan blir allt mer intressant i utredningen eftersom även den andra så kallade likhunden nu har gjort markeringar.

Idag återupptas förhören med den 52-årige man som sitter häktad misstänkt på sannolika skäl för mord på Helén Nilsson i Hörby.

Två DNA-prov har visat att mannens DNA-profil finns i den spermafläck som hittades på Helen Nilssons kropp, men mannen har hela tiden nekat till anklagelserna.

Två kortare förhör har hållits med mannen om resultaten på de två DNA-proven, men idag inleds de mer ingående förhören, då man kommer att be mannen att berätta mer om tiden runt mordet och konfrontera honom med de berättelser man fått i förhör med andra personer.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".