Ytterligare knivöverfall i Malmö

Några timmar efter händelsen på Rosengård, fick polisen ett nytt larm om ett knivöverfall i Malmö. En 48-årig man fick ett tiotal knivhugg över hela kroppen.

Det var ett vittne som från sin lägenhet såg hur två män brottades på Kungsgatan i centrala Malmö. När vittnet kom ner på gatan, hittade han den 48-årige manne som blivit knivhuggen. Han hade fått minst tio knivhugg över hela kroppen, i bröstet, i halsen, på ryggen och på ena armen. Trots de många knivhuggen verkar han dock ha klarat sig utan livshotande skador. När polisen kom fram spärrades platsen av och snart kunde en 22-årig man gripas. Han är nu misstänkt för överfallet men nekar till att ha begått något brott och medger bara att han fanns på platsen.

– Han har ju blod på sig från offret - så det ska inte vara så svårt att binda honom till platsen, säger Lars-Göran Karlströmer.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista