Man dödad i knivbråk

En 52-årig man avled och en 27-årig man är svårt skadad efter ett knivslagsmål i Malmö på tisdagskvällen. Ytterligare två personer har fått lättare skärskador i benen.

Det var vid 21-tiden på tisdagskvällen som polisen fick larm om ett större bråk vid Eriksfältsgatan i Malmö. Bråket började enligt polisen på en gård sedan ett barn blivit tillrättavisat av den nu svårt skadade 27-åringen.

Tillrättavisningen retade upp barnets familj och blev upprinnelsen till det våldsamma knivslagmålet som slutade med att fyra personer fick föras till sjukhus. En 52-årig man knivskars så svårt att han senare avled och en 27-årig man vårdas fortfarande för svåra skador. De två övriga har fått lättare skärskador i benen.

Efter slagsmålet spärrade polisen av ett större område och har under kvällen och natten hållit förhör med de skadade, vittnen och de som bor runt omkring men ännu har ingen person gripits.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista