Landskrona BoIS har schweizare på gång

Landskrona BoIS fortsätter att leta förstärkningar inför den allsvenska slutspurten. Nu är den schweizisk mittfältaren Feliciano Magro på gång.

Den senaste utländska importen som är aktuell för Landskrona BoIS är kontraktslöse Feliciano Magro som norska Viking Stavanger har försökt att kontraktera under hösten. Men när det norska förbundet inte ville ge dispens så har Vikings tränare Roy Hodgson nu rekommenderat Magro till Landskrona.

Landskronas klubbdirektör Lars Persson bekräftar att Magro ska anlända till Landskrona idag men han vill inte svara på om klubben tänker skriva kontrakt med honom direkt. Landskrona har inte sett Magro i spel utan går till stor del på Hodgsons rekommendationer och tänker sig ett kontrakt säsongen ut. Hodgson vill att han i januari skriver på för Viking.

Liksom fallet var med Benficaspelaren Aguiar har Magro varit kontraktslös sen i maj då schweiziska Grasshoppers valde att inte ge honom ett nytt kontrakt. Liksom Aguiar har han landslagsmeriter, i Magros fall från det italienska U-landslaget som han representerat 21 gånger eftersom han har italienska föräldrar.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista