Polisemblem. Foto: Janerik Henriksson/Scanpix
Malmö

Flera skadade i stort slagsmål

Polisen: ”Verkar vara en konflikt mellan två släkter”
0:56 min

Ett storslagsmål bröt ut i Oxie strax utanför Malmö i går kväll. Som mest deltog uppemot 200 personer. Nils Norling vid Skånepolisen säger att de just nu försöker få en klar bild över vad som inträffat och orsaken till händelsen.

– Initialt så verkar det vara en konflikt mellan två grupper, två familjer eller släkter, säger Nils Norling.

Strax före klockan åtta i går kväll fick polisen in ett antal samtal om bråk i centrala Oxie utanför Malmö. Ganska snart efter att flera patruller anlände till platsen upphörde bråket. Fyra skadade fördes till sjukhus varav en stannade kvar över natten.

Polisen försöker nu få en klar bild över vad som inträffat och orsaken till händelsen. I samband med bråket grep polisen två personer för misstankar om grov misshandel. Dessa två har hörts och är nu frisläppta samtidigt som förhörsarbetet fortsätter.

Nils Norling säger att polisen har fått in ett antal anmälningar gällande misshandel, grov misshandel och olaga hot samt någon eller ett par gällande övergrepp i rättssak.

– Vi har  hört ett antal personer, men ganska många är inte intresserade av att delta i utredningen, säger Nils Norling.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".