P4 Malmöhus valsamordnare Svjetlana Pastuhovic och publikredaktören Sofie Ericsson. Foto: Hans Zillén/Sveriges Radio
#skaneval14

Gör din röst hörd i valen

Du är kanske skeptisk. Supervalår - vad har det med mig att göra? Och vem vill lyssna på mig, jag har inget att säga?

- Fel, fel, fel, säger både vår valsamordnare Svjetlana Pastuhovic och vår publikredaktör Sofie Ericsson. Vi vill lyssna på dig och jo, valen har massor med alla att göra. Frågan är bara hur vi på din lokala radiokanal ska få dig att faktiskt gilla valen 2014?

Vår ambition med valbevakningen 2014 är att få er som lyssnar engagerade, göra er mer upplysta och förberedda för att lägga era röster, sedan vill vi såklart också att ni ska gilla det ni hör eller läser på P4 Malmöhus olika plattformar. I etern, i sociala medier, på webben. I din mobil.

- Den största utmaningen är som vid alla val att göra de politiska frågorna så konkreta och förståliga som möjligt, så att var och en kan känna igen sig och faktiskt bli berörd och förhoppningsvis även engagerad.

I nästa vecka sätter sig hela P4 Malmöhus personal på ett valseminarium. Hela dagen vänder och vrider vi på frågor och infallsvinklar på valet. Nu vill vi veta vad som skulle engagera dig.

Vad skulle få dig att gilla valen 2014? Kan du komma på något? Vilken är din/dina viktigaste valfrågor? Vad vill du veta av de olika partierna? Finns det någon brännande fråga på den orten där du bor? Stor som liten, vi vill veta.

Du kan antingen mejla till publik.malmo@sverigesradio.se
eller twittra under haschtagen #skaneval14
Vi finns också på Facebook.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista