1 av 2
Foto: Pontus Lundahl / TT
2 av 2
"Spännande - de ledde ju och sen blev det lika på slutet" säger Hanne Jönsson om gårkvällens match. Foto: Anna Hanspers / Sveriges Radio
Fotboll, Superettan

"Ängelholm kämpade sig tillbaka"

Supporter: "Det var väl ett rättvist resultat"
1:30 min

Med lite hjälp av övriga resultat i Superettan säkrade Ängelholms FFs fotbollsherrar en plats i näst högsta serien även 2015. Dessutom är konkurshotet avvärjt - så nästa säsong kan bli roligare för ÄFF.

Det bjöds på en rafflande avslutningsmatch på Ängelholms IP igår mot Östersund som slutade 2 - 2. Då var det bara att vänta på resultat från de övriga matcherna. Det gick vägen och Ängelholms FF kommer att få spela i Superettan även nästa säsong.

Det var lättade och glada supportrar som strömmade ut från Ängelholms IP igår kväll.

– Vi hade ju hoppats på vinst, men vi är nöjda med att de får vara kvar, säger Tina Olsson.

– Det var väl ett rättvist resultat. Ängeholm är ett bra lag, de kan kämpa sig tillbaka. Och det gjorde de också, säger Lennart Carlsen.

– Jätteroligt att de stannar kvar i Superettan. Man var rädd för att det inte skulle gå vägen, det var spännande, säger Hanne Jönsson.

Relaterat

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".