Emil Forsberg och Markus Halsti. Foton: TT.
Emil Forsberg (t.v.) och Markus Halsti. Foton: TT.
Fotboll, Champions league

Så ska MFF vinna mittfältet

Lyssna på FotbollsArena om MFF-Juve
38 min

I morgon onsdag är det dags för Champions League-fest igen i Malmö. Och det går att vinna mittfältskampen mot Juventus, tror både Emil Forsberg och Markus Halsti. Hör dem i FotbollsArena Radiosporten.

  • "Vi ska vinna", det säger både Markus Halsti och Emil Forsberg inför Malmö FF:s Champions League-match mot Juventus.
  • Vi har pratat defensivspel med Markus Halsti och offensivspel med Emil Forsberg. Båda utstrålar självförtroende, trots att Juventus kommer med ett bättre lag än senast då Andre Pirlo nu är tillbaka på mittfältet.
  • Träna hårdare och tidigare, det är Johanna Frisks råd till FC Rosengård och Linköping som ska spela kvartsfinaler i Champions League redan i mars nästa år. Johanna går också igenom motståndarna Wolfsburgs och Bröndbys styrkor och svagheter.
  • Och så en fyllig genomgång av Arsenals och Livepools svackor i Premier League, börjar det bli dags för tränarbyten och är möjligen Jürgen Klopp aktuell för en flytt till England?
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".