Basti Rasmussen, tränare i Lugi Foto: Adam Ihse/TT
Basti Rasmussen, tränare i Lugi Foto: Adam Ihse/TT
Handboll, elitserien

Lugi vek ner sig mot Alingsås

Tränare: "Vi är med några minuter i andra"
1:21 min

Lugi orkade stå upp mot Alingsås i 30 minuter. I andra halvlek rasade allt. Lugi förlorade till slut med tio mål, 28-18.

– 12-10 i halvlek är väl okej och vi är med några minuter i andra halvlek men sedan viker vi ned oss, säger Basti Rasmussen, tränare i Lugi.

Målvakten Espen Christensen fick en boll i huvudet i samband med ett avslut i slutet av första halvlek och fick lämna planen.

– Man får väl säga att man är skadad om man blir knockad. Han skjuter allt vad han kan från död vinkel mitt i huvudet på honom. Jag tycker att det är dåligt men det är skit samma. Men blir man knockad då måste man vila, säger Rasmussen.

Också Jakob Wickman Modigh fick lämna planen, efter att ha dragit på sig ett rött kort.

– Ja, då måste andra ta vid. Men det är klart, det är två av våra spelare med spetskompetens som avgjort många matcher. Möter man då ett så bra lag som Allingsås som spelar internationellt så visar det ju sig. Vi får lära av det. Det är långt till maj och där ska vi ju vara med.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".