Paris

Malmösupportrarna i Paris: "Stämningen var överväldigande"

3:05 min

Malmö FF förlorade borta mot Paris Saint-Germain med 2-0. Efter matchen var Malmösupportrarna ändå glada, men framförallt redo för vinst i hemmareturen.

– Vi hade som sagt en tuff match framför oss och det blev väldigt tufft och väldigt intensivt. Men man kan förlora och man kan förlora och det sättet som MFF förlorade på i dag var på ett väldigt stolt och starkt sätt, säger Tammy Jara efter matchen.

Hennes sambo Janne Johansson var däremot inte nöjd efter matchen.

– Man kan inte vara nöjd när man förlorar med 2-0 men ja det kunde varit värre och vi tar dem hemma helt klart, säger han.

Stämningen på arenan i Paris var enligt Tammy Jara något utöver det vanliga.

– Stämningen var överväldigande. De har en väldigt stor arena och det var fantastikst många supportrar som var där och när de sjöng var det som att det pirrade lite i magen, men vi tog ton och vi 2000-2500 som var där och försöke göra oss hörda lite emellanåt och jag tror att vi lyckades. Det var en fantastik stämmning där inne, säger hon och fortsätter:

– Faktum är att vi fick stående ovasioner av Parissupportrarna efter matchen när de skulle lämna arenan. Då vände de sig mot oss och apploderade och tackade oss för att vi kommmit.