Ivo Konjevod, ungdomsansvarig på MFF:s karriärakademi. Foto: Lars Ekman/Sveriges Radio
Ivo Konjevod, ungdomsansvarig på MFF:s karriärakademi. Foto: Lars Ekman/Sveriges Radio
Malmö

Hundratals kan få jobba för MFF

3:16 min

På lördag anordnar MFF en stor informationsträff på Swedbank stadion i Malmö inför årets säsong. Då presenteras de olika områdena där det finns jobb.


 – Vi riktar oss till alla, från studenter till pensionärer som vill jobba några extra timmar. Och till folk som gillar att jobba med stora evenemang, till arbetslösa som vill ha litet erfarenhet, egentligen alla som är utåtriktade och gillar service, och är över 18 år, säger Ivo Konjevod, ungdomsansvarig på MFF:s karriärakademi.

Mötet äger rum på Restaurang 1910 på Swedbank stadion mellan klockan 12 och 14.30. MFF söker servicevärdar under hemmamatcher, biljettförsäljare och butiksbiträden till MFF:s shop.

Därutöver söker det internationella serviceföretaget SPP, som är MFF:s samarbetspartner personal under matchsäsongen på Swedbank stadion. Då behövs bland annat serveringspersonal, kioskpersonal, kockar, diskare och kioskbiträden.

En andra chans att söka jobben kommer på Arbetsförmedlingens sommarjobbsmässa den 12 februari på Malmö Live.

 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista