Charlie Caper & Malin Nilsson
Magikerna Charlie Caper och Malin Nilsson. Foto: Jonathan Hansen/Sveriges Radio
Malmö

Nu framför de magiska mirakel på hemmaplan

4:29 min

Magikerna Malin Nilsson och Charlie Caper kammade nyligen hem priset för ”bästa magi” på en internationell scenkonstfestival i Adelaide i Australien. Nu är de aktuella med samma show, "Minor Miracles", på Victoriateatern i Malmö.

Under påskhelgen framför duon en föreställning över tre dagar på Victoriateatern i Malmö. Tillsammans lovar de att bjuda på sina vassaste maginummer. Att framföra showen just i Malmö är något som de ser fram emot.

– Det är första gången vi lirar i vår hemstad ihop. Det kan nog komma många nära och kära som vi vill briljera lite extra för, säger Malin Nilsson.

Hon har själv arbetat som professionell trollkonstnär i 16 år, mest i Malmö- och Österlentrakten. Kollegan Charlie Caper har framför allt försörjt sig som gatutrollkonstnär.

– Jag levde i nästan tio år på att folk la pengar i min hatt. Ibland tjänade man ingenting, säger han.

Under besöket i studion plockar Charlie Caper, lämpligt nog, fram en kortlek för att bjuda på ett magitrick. Programledare Sagal skriver sin signatur på ett kort, som sedan dyker upp i ett otippat format.

– Ut ur munnen hostar Charlie fram ett ihopvikt kort med Sagals signatur!


Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista