Cindy Viberg.
Cindy Viberg. Foto: Sveriges Radio
Helsingborg

Skildrar singellivet i Helsingborg

"Jag trodde jag skulle ha hus och barn som 24åring"
4:13 min

Tidigare i år kunde vi se henne i realityshowen Ex on the beach. Nu är Cindy Viberg tillbaka i en ny realityserie i Tv4 som handlar om att vara singel i Sverige idag. 

Ikväll drar serien Singelliv igång och en av sex singlar är Cindy Viberg från Helsingborg. Hennes medverkan i Ex on the beach ledde till mycket drama, men avskräckte henne inte.

– Jag var beredd på att det skulle vara mycket drama. Men jag var kanske inte beredd på att programmet skulle klippas som det gjordes. Allting vinklades väldigt mycket och eftersom inte alla delar visas så framstod det som om jag ljög mycket, säger hon.

Efter fick hon fick mycket positiv feedback från både tjejer och killar på sociala medier. Men hon fick också kritik och negativ respons.

– Jag har fått hot och blivit kränkt. Man jag försöker att inte ta åt mig eller läsa negativa kommentarer. Man undrar vem som mår sämst, jag - eller den som sitter och skriver sådana kommentarer till mig, säger Cindy Viberg.

Att vara singel vid 24 års ålder var inte något som hon hade tänkt sig. Men nu går hon runt i Helsingborg och filmar själv med hjälp av en selfie-stick och berättar om hur det är att leva som singeltjej.

– Den stora skillnaden är nu att jag både filmar och kan klippa helt själv. Det var annorlunda förra gången när man var övervakad hela tiden. Folk stirrar ganska mycket på stan när jag kommer med min selfiestick, berättar hon och skrattar.


Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".