Polisavspärrning
Polisavspärrning Foto: Johan Nilsson/TT
Malmö

40 personer stormade nattklubb

Polisen: Det skulle röra sig om ett 40-tal personer
1:09 min

Tidigt på söndagsmorgonen stormade ett stort antal personer en nattklubb på Amiralsgatan i centrala Malmö.


–  Vi får in samtal om att ett större antal personer skall ha trängt sig in på nattklubben och att det uppstått bråk på platsen. Det handlade om ett 40-tal personer som skulle ha trängt sig in på nattklubben, säger polisens informatör Maya Forstenius.

Ett stort antal polispatruller skickades till nattklubben tjugo i fyra i morse. Det handlade om ett 40-tal personer som tidigare under natten inte varit på klubben, men som plötsligt dök upp och stormade nattklubben och slagsmål bröt ut.

En person uppges i nuläget ha blivit misshandlad, men ingen person inblandad i bråket har behövt sjukhusvård. Polisen har gripit en person som skall höras nu under förmiddagen. De övriga inblandade avvisades från nattklubben. Det är oklart varför klubben stormades och det är en händelse som polisen betecknar som ovanlig.

– Det här ingenting som händer varje dag att ett så stort antal personer tränger sig in på en nattklubb, säger Maya Forstenius.Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".