Cassandra Tollbring, H65 Höör Foto: Nils-Åke Åkesson/H65 Höör
Cassandra Tollbring, H65 Höör Foto: Nils-Åke Åkesson/H65 Höör
Handboll, Challenge cup

H65 Höör vann mot spanska Zuazo

Det kunde blivit storseger mot spanska Prosetecnisa Bm Zuazo men H65 Höör slarvade mot slutet och matchen slutade 31-25 (17-12).

– Vi brände två rena frilägen de sista fem minuterna och borde ha vunnit större, åtminstone med två-tre bollar till, säger en besviken Ola Månsson, tränare i H65 Höör.

För Prosetecnisa Bm Zuazo var det debut i Europacupsammanhang och laget visade till en början en viss nervositet men spanjorskorna lyckades markera bort Jasmina Djapanovic och Cassandra Tollbring.

I andra halvlek hade H65 som mest en åttamålsledning, men spanjorskorna repade mot i slutet av matchen och kom undan med 31-25, bland annat genom en straff i slutsekunden. H65 Höör har därmed sex bollar att gå på inför returen nästa helg.

– Jag tror inte att det resultatet räcker. De är väldigt starka på hemmaplan och kommer att spela en annan typ av handboll där, säger Ola Månsson.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".